Over een spannend uitje gesproken! DEADLINE is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

Beschrijving

In een drukke binnenstad liggen aanwijzingen om een virusaanval te stoppen. Aan jouw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en opdrachten uit te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de verspreiding van dit virus te stoppen en de Deadline te halen?

‘Deadline’ is zeker een spannend uitje. Een interactieve en zenuwslopende race tegen de klok met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door ons in de speldoos geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen met een databundeltje. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

Kenmerken

Maak met je team zo snel mogelijk een virus aanval onschadelijk
2 uur
doe-het-zelf vanaf €10 pp
met spelleider vanaf €20 pp
eigen smartphone + databundel
10 – 50 Mb per smartphone per spel
✔ Challenges tegen de klok
✔ Inclusief spelmaterialen
✔ Gratis gebruik SpellenApp
✔ Na afloop een scorekaart met klassement en foto’s

 

DIRECT ONLINE BOEKEN

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier!