Hallo allemaal, Mijn naam is Jeroen Thijssen en ik ben spelleider bij Spellenlabs. Het zou dus goed kunnen dat jullie een keer een spel spelen waarbij ik jullie begeleid door het spel.

Ik ben 27 jaar oud en in mijn dagelijks leven sta ik voor de klas. Hierbij leer ik leerlingen van 12 tot 16 jaar oud wat er zo mooi is aan het vak Natuurkunde. Van lichtstralen tot krachten en elektriciteit tot radioactiviteit, alles komt er dan voorbij. Het staan voor een groep is mij dus ook niet vreemd.

Het begeleiden van spellen bij Spellenlabs is vooral leuk door de afwisselende groepen die ik voor mijn neus krijg. Of het nu een vriendengroep, een personeelsuitje of een vrijgezellenfeestje is, altijd is het enorm leuk en interessant om te zien hoe deze groep weer met elkaar de strijd aangaat om te zien wie de snelste of slimste zijn.

Ook is het tof om te zien hoe er samengewerkt wordt om, bij bijvoorbeeld de deadline, samen de bom onschadelijk te maken en zo een van de steden in Nederland te redden van een heuze ontploffing!

Graag hoop ik jullie een keer te mogen zien bij een van de spellen die we hebben en nu ga ik snel door. Mijn groep leerlingen vraagt ook de nodige aandacht!

Tot snel!

Jeroen Thijssen, spelleider, Spellenlabs BV, uitjes, familieuitjes, gps-spellen, stadsspellen