Onze interactieve uitjes worden gespeeld met behulp van de SpellenApp. De werking van de SpellenApp lijkt op het populaire WhatsApp. Op deze manier wordt een GPS Tocht nog interactiever! 

Downloaden en installeren

Open op je smartphone een webbrowser en surf naar www.spellenapp.nl. Deze website verwijst je automatisch naar de PlayStore of de AppStore. Kies er vervolgens voor om de SpellenApp te downloaden en te installeren. Het is belangrijk dat je tijdens installatie de SpellenApp toestemming geeft om van de locatie voorzieningen van je telefoon gebruik te maken!

Get it on Google Play
Afbeeldingsresultaat voor beschikbaar appstore

Functies

     MAP           MESSAGES   VOTING

Interactieve kaart

De SpellenApp heeft een interactieve kaart. Deze bepaalt jouw positie via de GPS (zorg er dus voor dat locatievoorziening voor de Spellenapp aan staat) en laat de verschillende hotspots op de kaart zien.

Berichten centrum

Verder heeft de SpellenApp een berichten functie. Deze laat vragen zien waar je antwoord op moet geven. Je kunt hier ook de gevonden fotospots plus codes invoeren om punten te ontvangen!

Foto stemmen

Bij sommige spellen is het mogelijk om op elkaars foto’s te stemmen. Dit doe je door een foto een waardering van 1 t/m 5 sterren te geven!

Scores en Foto’s opvragen

Het is natuurlijk ook mogelijk om je de scores en foto’s op te vragen en te gebruiken als leuke herinnering. Dit doe je door je e-mail in het berichtencentrum te versturen! Zodra je dit hebt gedaan, zul je meteen een mail ontvangen met de foto’s en scores!